Rólam

Üdvözöllek!

Gubacsi Judit vagyok a Your Decor Design márka tulajdonosa. Ez a weboldal azért jött létre, hogy bemutassam a legújabb munkáimat és az éppen aktuális kollekcióimat. Mint ahogy a rövid bemutatkozásomban is írtam, ez a munka a szenvedélyem. Imádom kitalálni, fejleszteni az ajándékokat, dekorációkat és még annál is jobban élvezem a megvalósítását. A fotózás pedig nemrég csatlakozott hozzá az egészhez, amikor szükségem volt pár jó képre. Azóta az egész folyamatot a kezemben tartom és minden egyes darabban benne van egy kis rész belőlem is.

Aki tőlem rendel, biztos lehet benne, hogy egyedi terméket fog kapni, amit én magam vagy anyukám készítünk el saját kezűleg. Én válogatom hozzá az alapanyagokat és törekszem a legjobb minőségre. A termékeim különlegessége abban rejlik, hogy szinte mindegyik kollekció darabjai a végtelenségig variálhatóak. Két egyforma megrendelésem még nem is volt. Az alap darabokat a megrendelő igényeire szabva készítem el.

A sors úgy hozta, hogy 2016 végén elköltöztünk a férjemmel a világ másik felére, Ausztráliába, de ez sem tántoríthat el az otthoni rendelések teljesítésétől. A köszönetajándék dobozok a mai napi elérhetőek Magyarországon és nyári esküvőszezonban pedig készséggel állok a menyasszonyok rendelkezésére 2-3 hónapig.(kivéve Covid idején) Nem mondom, hogy egyszerű a vállalkozást két egymástól ennyire messzire fekvő kontinensen üzemeltetni, de megteszem a tőlem telhetőt és szerencsére van segítségem is benne, az én inspirációm, az anyukám. :)

Tőle tanultam meg, hogy ha keményen küzdünk valamiért és képesek vagyunk megújulni és tanulni, akkor elérhetjük a céljainkat bármilyen szakmában. Jelenleg azon dolgozom, hogy Ausztráliában is engem válasszanak a menyasszonyok, stylistok, pont úgy, ahogy Magyarországon annyi menyasszony megbízott bennem és az ízlésemben.

Kollekcióim listáját ide kattintva éred el.

Megrendelésedet itt adhatod le.

Árajánlattal kapcsolatban kérlek küldj e-mailt erre a címre:


Judit