Rólam

Üdvözöllek!

Gubacsi Judit vagyok a Your Decor márka tulajdonosa. Ez a weboldal azért jött létre, hogy bemutassam a legújabb munkáimat és az éppen aktuális kollekcióimat. Mint ahogy a rövid bemutatkozásomban is írtam, ez a munka a szenvedélyem. Imádom kitalálni, fejleszteni az ajándékokat, dekorációkat és még annál is jobban élvezem a megvalósítását. A fotózás pedig nemrég csatlakozott hozzá az egészhez, amikor szükségem volt pár jó képre. Azóta az egész folyamatot a kezemben tartom és minden egyes darabban benne van egy kis rész belőlem is.

Aki tőlem rendel, biztos lehet benne, hogy egyedi terméket fog kapni, amit én magam készítek el saját kezűleg. Én válogatom hozzá az alapanyagokat és törekszem a legjobb minőségre. A termékeim különlegessége abban rejlik, hogy szinte mindegyik kollekció darabjai a végtelenségig variálhatóak. Két egyforma megkeresésem még nem is volt. Az alap darabokat a megrendelő igényeire szabva készítem el és szállítom ki.

A sors úgy hozta, hogy 2016-ban elköltöztünk a férjemmel a világ másik felére, Ausztráliába, de ez sem tántoríthat el az otthoni rendelések teljesítésétől. A köszönetajándék dobozok a mai napi elérhetőek Magyarországon és nyári esküvőszezonban pedig készséggel állok a menyasszonyok rendelkezésére 3 hónapig.

Kollekcióim listáját ide kattintva éred el.

Árajánlattal kapcsolatban kérlek küldj e-mailt erre a címre:

Judit